GJK 4.B 2008/2009
Nacházíš se tady: GJK 4.B > diskuse > První diskuse
nepřihlášen

První diskuse

Tuto diskusi založil Pája 10. listopadu v 16:21.

Počet příspěvků: 60, zvýraznění nových komentářů je možné pouze po přihlášení.

24.11.05 13:53 24, >> reagovat

cusss vojtiku!!!

24.11.05 13:53 26, >> reagovat

tae ty spino!!!!!ghetto

24.11.05 13:54 01, >> reagovat

jasny za ghetto!!!

24.11.05 13:54 10, >> reagovat

a reskept!!!!:-)

24.11.05 13:54 11, >> reagovat

jasny za ghetto!!!

24.11.05 13:55 08, >> reagovat

need for speed!!!!!!!!!!

24.11.05 13:55 26, >> reagovat

To sem zvedavej co budem dneska delat..

24.11.05 13:56 19, >> reagovat

zase se nudit

24.11.05 13:57 09, >> reagovat

Jo taky si myslim…musime vymyslet nejakou zabavu

24.11.05 13:57 42, >> reagovat

tak koho teda pridame do ghetta a family????????

24.11.05 13:58 55, >> reagovat

to by sme si meli spis psat na icq tajne ne??

24.11.05 13:59 26, >> reagovat

meje to jedno,klidne

24.11.05 14:00 13, >> reagovat

ja nevim..me je to taky jedno qale tady to bude kazdej cist…

24.11.05 14:00 52, >> reagovat

pak by si moh nekdo delat iluze ze ho chceme vzit

24.11.05 14:03 55, >> reagovat

tak to dem resit na ajsikju!!!!!!!!

24.11.05 14:05 14, >> reagovat

Tak jo..cuss

8.12.05 15:32 25, >> reagovat

Zajimava diskuze….

11.12.05 19:30 52, >> reagovat

ty brdo asi taky pudu parit!! jen se rozhoduju mezi vlackem a Tom a Jery, pomuze mi nekdo?

4.3.06 22:21 20, >> reagovat

V této diskusi si zkoušejte jak funguje formátování:

  • máme tyhle smajlíky: :-), :-(, ;-), :-D, 8-O, 8-), :-?, :-x, :-P, :-|
  • tady je odkaz na nejlepší skupinu všech dob :-) a pozor zde byl smajlík dokonce v odkazu…
  • dále zvýraznění frází:
    • zdůrazněné
    • silně zdůrazněné
    • nejsilněji zdůrazněné
    • superscript vs. subscript
  • a dokonce se na nás přišla podívat i tabulka:
First Name Last Name Age
Jesus Christ 33
Cecilie Svobodova 74
28.3.06 15:51 08, >> reagovat

<superscript>a­aa</superscrip­t><subscript>bbbbbb</sub­script>

28.3.06 15:51 55, >> reagovat

druhy pokus:aaa

28.3.06 15:52 33, >> reagovat

aaa

26.5.06 13:54 17, >> reagovat

zajima me jak az moc se da reagovat!!

26.5.06 13:54 27, >> reagovat

zajima me jak az moc se da reagovat!!

26.5.06 13:54 34, >> reagovat

zajima me jak az moc se da reagovat!!

26.5.06 13:54 43, >> reagovat

zajima me jak az moc se da reagovat!!

26.5.06 13:54 51, >> reagovat

zajima me jak az moc se da reagovat!!

26.5.06 13:55 00, >> reagovat

zajima me jak az moc se da reagovat!!

26.5.06 13:55 11, >> reagovat

zajima me jak az moc se da reagovat!!

26.5.06 13:55 21, >> reagovat

zajima me jak az moc se da reagovat!!

26.5.06 13:55 32, >> reagovat

zajima me jak az moc se da reagovat!!

26.5.06 13:55 41, >> reagovat

zajima me jak az moc se da reagovat!!

26.5.06 13:56 13, >> reagovat

zajima me jak az moc se da reagovat!!

26.5.06 13:56 21, >> reagovat

zajima me jak az moc se da reagovat!!

26.5.06 13:56 28, >> reagovat

zajima me jak az moc se da reagovat!!

26.5.06 13:56 39, >> reagovat

zajima me jak az moc se da reagovat!!

26.5.06 13:56 46, >> reagovat

zajima me jak az moc se da reagovat!!

26.5.06 13:56 57, >> reagovat

zajima me jak az moc se da reagovat!!

26.5.06 13:57 06, >> reagovat

zajima me jak az moc se da reagovat!!

26.5.06 13:57 54, >> reagovat

zajima me jak az moc se da reagovat!!

26.5.06 13:58 03, >> reagovat

zajima me jak az moc se da reagovat!!

26.5.06 13:58 09, >> reagovat

zajima me jak az moc se da reagovat!!

26.5.06 13:58 27, >> reagovat

sakra…

28.5.06 21:37 21, >> reagovat

jen do dvacíti, mam na to proměnnou koňst :-D

<?php
  $max=20;
  $konst=0.9;
  if($r["hloubka"] >= 1 AND $r["hloubka"] <= $max) $hloubka=" style=\"margin-left: ".round($r["hloubka"]*$konst,2)."em\"";
  elseif($r["hloubka"] > $max) $hloubka=" style=\"margin-left: ".round($max*$konst,2)."em\"";
?>
1.6.06 20:27 19, >> reagovat

Hezky…ale trosku se to nelibi tem strankam.. ;-)

5.6.06 21:36 04, >> reagovat

komu se to nelíbí? rozpadá se to v exploreru?

13.6.06 19:12 38, >> reagovat

ne….me v mozzile cely to PHP vyjede ven z ty stranky….

14.6.06 22:15 24, >> reagovat

Jo, to mi dělá taky, ale úplná chyba to není – takhle aspoň v kódu vidíš řádkování + layout zůstane na cetru, takže není co řešit ;-)

Nepřihlášený student GJK
9.4.06 17:58 21, >> reagovat

ahoj, všichni ste hrozný šampóni s tim něco dělejte. Tenhle web je jenom další klacek v prdeli co si tam rvete už nějakou dobu. Kepler je zkurvenej tak nechápu proč ještě podporujete jeho činnost dalšíma propagandistickejma webama, to ste všichni vožralí. PROBERTE SE LASKAVĚ UŽ!!!

21.9.06 21:30 40, >> reagovat

Tohohle příspěvku jsem si nikdy nevšiml… Vypadá to na člověka, který miluje GJK… Jestli tohohle člověka znám, tak přesně vím, kdo to je

21.9.06 22:21 22, >> reagovat

já jsem si ho všiml, ale říkal jsem si, že na něj jako nějvětší inteligenti kepleráci nebudeme reagovat :-) btw: nemám dát doleva ikonku nejlepší škola na gjk.cz? Honzovi jsme s tím kamdeš docela helpli :-) www.google.com/se­arch?q=nejlepší+kape­la

22.9.06 13:57 43, >> reagovat

ovšem.Nesmrtelné: Kamdeš Váš prohlížeč nepodporuje správcem zvolený způsob přesměrování adresy. Požadovanou prezentaci naleznete zde.

23.9.06 21:27 59, >> reagovat

co ovšem? a co je špatného na přesměrování – nechtějí zbytečně platit hosting tak přesměrování je free. Co na tom vadí?

Nepřihlášený Wolfy
19.6.06 22:05 47, >> reagovat

pavliku ten program nasobilka je dobra vec ;) ale je to moc lehky :-D

30.6.06 17:22 22, >> reagovat

Tak hraj na čas, zkus mít průmer na jeden příklad pod 1.4 vteřiny, to už není tak lehký, což? ;-) Psal jsem to pro bráchu, který byl ve třetí třídě a teď umí násobilku líp než já. Zkrátka ty spoje na násobilku v hlavě nemám dost rychlý, přiznám se, že když někdy počítám třeba 4×8 tak si řeknu dva krát osm je 16, krát dvě je 32, holt na matiku jsou důležitější jiné stránky než mechanická znalost násobilky. ;-)

S tim programem je zábava, když se hraje ve dvou, kdo bude mít lepší čas, doporučuju.

30.1.07 22:56 13, >> reagovat
Obrázek
2.2.07 17:43 36, >> reagovat

ehe?

2.2.07 20:54 35, >> reagovat

Pája jen něco testuje :-)

14.5.07 15:47 39, >> reagovat
:-x :-P
7.8.07 21:09 30, >> reagovat
:-x
Přidat příspěvek:


  • Používejte smajlíky, které se zobrazí jako obrázky: :-), :-(, ;-), :-D, 8-O, 8-), :-?, :-x, :-P, :-|, z obou stran nechte mezeru, aby mohly být rozpoznány.
  • Odkazy zapisujte jako "text odkazu":http://adresa.cz/ukoncena-mezerou
  • Případně se podívejte na rozšířenou syntaxi Texy!, stejně jako v článcích.